2015 Ett år att minnas

FANTASTISKT 2015 FÖR ANDREW PETERSON INTRESSERADE. APS släppte sin hörbok med bl.a Astrid Lindgren som berättar om Andrews dagböcker den 13 juni !! Lyckad Amerikavecka med Professor Roger Mc Knight som hedersgäst !!  Lyckade skivsläpp av Jan Hermelins musikaliska hörböcker "Andrew och Elsa den äkta pionjärhistorien" och "Andrew and Elsa Peterson - the true pioneers"!! Smakprov på musik och bildspel från USA turnén följ länken.

Här är ett bildspel från USA turnén samt smakprov från skivan //www.youtube.com/watch?v=ORo52y1hgIg

Jan Hermelin samt sångarna Michael Lager och Kajsa Svensson var på plats i Minnesota när den engelska skivan släptes den 26 september, och begav sig ut på en veckas mycket lyckad turné i mellanvästern för att marknadsföra skivan.

I samband med USA vistelsen påbörjade även snickaren Pär Samuelsson renoveringsarbeten på Andrews norra gamla fähus i Minnesota. APS målmedvetna arbete tilsammans med amerikanska vänner har nu lett till att Andrews gamla gårdsbyggnader ägs från och med 2015 av Carver County Historical Society.Vill du veta vad som händer på gården i Minnesota klicka på länken  https://historicandrewpetersonfarmstead.wordpress.com/

Michael Lager, Jan Hermelin och Kajsa Svensson efter framträdande i Swedish American Museum i Chicago den 30 september 2015.